Hou je van techniek en innovatie? En dat in een internationale omgeving waar wat je samen met je team bedacht en ontwikkeld hebt ter plekke geproduceerd wordt? Denk je graag mee, geef je graag sturing en houd je overzicht in een dynamische omgeving? Dan zoeken we jou om leiding te geven aan de afdeling Innovation & Technology Development van Ventilex. Als manager is je belangrijkste verantwoordelijkheid het complete productenpakket op een slimme manier uit te bouwen en de afdeling verder te professionaliseren.

MANAGER INNOVATION & TECHNOLOGY DEPARTMENT

internationaal, technische omgeving, sterke groei, persoonlijke ontwikkeling, fulltime

 

Wat ga je doen?

Je bent als lid van het MT verantwoordelijk voor je eigen afdeling die bestaat uit drie zeer betrokken medewerkers die weten ‘hoe je dingen droogt’ en wat de natuurkunde daarachter is. Samen met je team en de afdeling Sales herken je technologische kansen die de laatste tijd veelal liggen in het met moderne oplossingen verlagen van het energiegebruik, het toepassen van IoT en het standaardiseren van de portfolio. Ventilex is gewend om eigen ontwikkelingen vast te leggen in patenten wat ook binnen je verantwoording ligt.

Jij bent onze ideale kandidaat als?

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in een technische richting. Je hebt ervaring in een leidinggevende functie in een technische en/of industriële omgeving. Je weet op een persoonlijke manier je team mee te krijgen en te motiveren. Als MT-lid denk je mee over de strategie van het bedrijf en hoe die te realiseren, en je stuurt in de dagelijkse operatie van het gehele bedrijf. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en je bent in staat om op alle niveaus contacten te leggen en samen te werken.

Wat breng je mee?

Je staat stevig in je schoenen en hebt een positieve, op samenwerking gerichte, werkmentaliteit. Je werkt nauwkeurig en je kan je eigen planning en prioriteiten goed bewaken.

Wij vragen veel, maar we bieden meer!  Om je een idee te geven:

Naast een vast dienstverband en een fijn team van collega’s bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • 27 vakantiedagen
  • 13 ADV dagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekosten verzekering
  • Laptop en telefoon van de zaak

Daarnaast biedt onze informele bedrijfscultuur je volop mogelijkheden eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen en jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden?

Voor vragen over de functie en om te solliciteren kan je direct contact opnemen met onze HR Manager; Jan-Willem Sigtermans,
E-mail: janwillem.sigtermans@ventilex.com.

Je bent van harte welkom om informeel kennis te maken bij op ons kantoor, onder het genot van een kop koffie!

Over Ventilex

Ventilex, is een energiek bedrijf. Het is opgericht in 1965 heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd in de niche-markten van industriële drogers en luchtontvochtigers. In deze markten mag Ventilex zich wereldwijd tot de top-5 rekenen. De belangrijkste klanten zijn te vinden in de voedingsmiddelen-, diervoer- en mineralen industrie over de hele wereld.
Kijk op onze homepage voor meer informatie!